Annuleren

Waneer heeft u een order geplaatst?
Er is sprake van een geplaatste order indien u via de website uw order plaatst en u hiervoor uw bestand heeft aangeleverd. Op het moment dat wij uw order en uw bestand binnen hebben wordt uw order in behandeling genomen.
Wij gaan over tot drukken als het aangeleverde bestand voldoet aan de door ons gestelde eisen, zoals beschreven op de website www.virtualprinter.be/bestandspecificaties.

Wanneer kunt een order nog annuleren?
Alléén als u nog geen bestand voor uw order heeft aangeleverd kunnen wij uw order annuleren. Heeft u vooraf betaald d.m.v. iDeal, Creditcard of bankoverschrijving dan rekenen wij voor het terugstorten van uw betaling, 7,50 euro excl. 19% BTW voor de gemaakte administratiekosten.

Zo moet u een order annuleren
Voor het annuleren van uw order, altijd eerst bellen naar 0800-50366 (gratis) of +31 (0)78-6150090 (lokaal tarief) en schriftelijk middels het sturen van een e-mail naar help.be@virtualprinter.eu.

Kosteloos annuleren bij overmacht
Indien de door ons gemelde levertijd op de orderbevestiging niet realiseerbaar is om welke reden dan ook, nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen en stellen wij een nieuwe afleverdatum voor. Dit zal altijd gebeuren voordat uw order gedrukt wordt. Het kosteloos annuleren van de order behoord tot de mogelijkheden.

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter