Drukwerkblog met inspiratie en tips uit de drukkerij van VirtualPrinter

Tips en inspiratie over alles wat met drukwerk te maken heeft leest u hier. Wij helpen u onderscheidend te zijn met uw drukwerk en delen graag onze ervaringen met u over het aanleveren van drukbestanden, het ontwerpen van lenticulair drukbestanden en nog veel meer. Wij willen u optimaal van dienst zijn zodat u het gewenste drukwerk uit onze drukkerij ontvangt.

Wilt u op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en drukwerktips van VirtualPrinter? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Vul uw voornaame en mailadres in en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief.


Aanleveren van een drukbestand voor het drukken van enveloppen

U kunt bij ons ook enveloppen laten bedrukken. Als onderdeel van uw huisstijldrukwerk zijn enveloppen een waardevol onderdeel, u heeft immers enveloppen nodig voor het versturen van brieven en facturen. Wanneer u enveloppen wilt laten bedrukken is het belangrijk dat uw drukbestand aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoet. Wij leggen u graag uit hoe u een goed drukbestand kunt opmaken voor het drukken van uw enveloppen. Bij uw ontwerp moet u natuurlijk rekening houden met een eventueel venster in het ontwerp.

Lees meer >>

Geplaatst door: Vincent (0 reacties)


Hoe drukken wij Postkaarten?

U vraagt zich vast wel eens af wat er allemaal gebeurd nadat u een order heeft geplaatst voor postkaarten en hoe het kan dat wij die zo snel kunnen leveren. Wij geven u graag een kijkje in onze keuken om u uit te leggen hoe wij dat doen.

Lees meer >>

Geplaatst door: Vincent (0 reacties)


In the spotlight: Stickers

Een van onze drukwerkproducten die wij veelvuldig drukken zijn stickers. Wij drukken jaarlijks voor duizenden klanten stickers in verschillende soorten en maten. De meeste stickers worden gebruikt om een product te verduidelijken en zo extra aandacht te geven.

Lees meer >>

Geplaatst door: Vincent (0 reacties)


Drukbestanden voor brochures opmaken en aanleveren

Als u brochures wilt bestellen moet u ook een drukbestand aanleveren. Voor een drukbestand voor brochures gelden een paar specifieke aandachtspunten. Brochures bestaan uit meerdere pagina's en daarom is de opmaak van uw drukbestand erg belangrijk omdat dit gelijk de kwaliteit van uw brochure beinvloedt. U wilt de pagina's allemaal op de goede volgorde hebben staan en u wilt voorkomen dat de volgorde van de pagina's verkeerd is. Wij leggen u stapsgewijs uit hoe u een goed drukbestand voor brochures aan kunt leveren.

Lees meer >>

Geplaatst door: Patrick (0 reacties)


 1 2 3 4 5

 

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter