Briefpapier als visitekaartje

Het hebben van een goede huisstijl bepaald in belangrijke mate de uitstraling van uw bedrijf. Uw bedrijf krijgt een professionelere uitstraling met een goede huisstijl en het komt ook uw imago ten goede. Een huisstijl is meer dan alleen een logo, uw huisstijl wilt u graag mooi presenteren met goed briefpapier en professionele visitekaartjes. Briefpapier en visitekaartjes behoren tot het minimun wat u moet hebben. Naast uw visitekaartjes kunt u uw briefpapier ook zien als een visitekaartje. Wilt u uw huisstijl compleet hebben dan mogen bedrukte enveloppen ook niet ontbreken.

Inspiratie voor briefpapier

Er zijn veel verschillende manieren om uw briefpapier vorm te geven. Zo kunt u uw briefpapier enkelzijdig, maar ook dubbelzijdig laten drukken. Uw huisstijl en logo zijn hiervoor bepalend. Op de site van Uprinting kunt u voor het maken van een ontwerp inspiratie opdoen. U vindt hier 30 voorbeelden van origineel vormgegeven briefpapier. Zo kunt u briefpapier laten drukken wat volledig aan uw wensen voldoet en wat op een positieve manier bijdraagt aan het imago van uw bedrijf. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van briefpapier.

Briefpapier voorbeelden drukkerij VirtualPrinter

Bestand voor briefpapier aanleveren


Briefpapier drukken wij standaard op A4 formaat. Voor het aanleveren van uw drukbestand is het belangrijk dat u rondom twee millimeter aanhoudt voor de snijranden. Hiermee voorkomt u dat uw briefpapier beschadigd wordt tijdens het snijden. Uw drukbestand dient een resolutie van 300 dpi te hebben om een goede kwaliteit van de kleuren en het ontwerp te waarborgen.

Heeft u vragen over het laten drukken van uw briefpapier? Stel uw vragen onderaan dit artikel of neem direct contact op met onze helpdesk.


 

 

 

 

 

Geplaatst door: Vincent

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter