De kracht van orders combineren

Wanneer u drukwerk gaat bestellen dan vraagt u zich mogelijk af hoe het kan dat de prijzen van online drukwerk zo laag zijn? Ook hoeft u geen opstartkosten te betalen. Dit komt doordat online drukkerijen en wij ook meerdere orders combineren op een groot drukvel. Door het combineren van meerdere orders worden de opstartkosten over al deze orders verdeeld en dit levert een direct prijsvoordeel op voor u. U betaalt namelijk minder voor het drukwerk.

Het prepress proces

Voor al onze drukwerk producten zoals flyers, folders, ansichtkaarten, wenskaarten, affiches en briefpapier maken wij gebruik van gestandaardiseerde papiersoorten. Op deze manier kunnen wij orders van verschillende klanten combineren op grote drukvellen. De drukvellen zijn grootformaat vellen waardoor wij soms 9 of 10 A4-tjes op een drukvel kunnen plaatsen. De geplaatste ordes worden eerst allemaal verzameld en ingedeeld bij een specifiek papiersoort. Aan de hand van het aantal orders worden de drukvellen ingedeeld. Voor het exacte formaat van een drukvel wordt het aantal orders voor een specifiek papiersoort bepaald en wordt het formaat uitgerekend. Zodra dit formaat is uitgerekend wordt een gedetailleerde indeling van het drukvel gemaakt en worden de verschillende drukbestanden ingedeeld op het drukvel. In de afbeelding hiernaast ziet u een afbeelding van een drukvel. Alle verschillende afbeeldingen geven een drukbestand weer.

Het drukken van de vellen


Nadat de drukvellen zijn ingedeeld gaan deze naar de drukkerij. In het geval van VirtualPrinter is dat Mouthaan Grafisch Bedrijf waar wij onderdeel van zijn. Al het drukwerk wat u bij ons bestelt wordt dan ook in onze eigen drukkerij geproduceerd. Grote oplagen drukwerk worden offset gedrukt en kleine oplagen en spoed orders worden digitaal gedrukt. De ingedeelde drukvellen uit de prepress fase gaan nu in productie en worden daadwerkelijk gedrukt.

Combinatiedrukvel van VirtualPrinter met drukpers

Het afwerken na het drukken


Nadat de drukvellen gedrukt zijn is uw drukwerk nog niet klaar. Alle drukwerkopdrachten staan nog steeds ingedeeld op de grote drukvellen en moeten nu worden gesneden. Na het snijden blijft uw daadwerkelijk drukwerk over. In het geval van bijvoorbeeld een flyer of affiche is uw drukwerk nu klaar. Heeft u bijvoorbeeld folders bestelt dan moeten deze nog gevouwen worden. Zodra alle afwerking ook klaar is kan uw drukwerk met de koeriersdienst naar u worden verzonden.

Zo simpel werkt de kracht van het combineren van meerdere drukwerkorders. Voor u als klant resulteert dit altijd in een lagere prijs en snelle levertijden. Heeft u nog vragen over dit onderwerp dan kunt u deze stellen onderaan dit artikel of bel met onze helpdesk 0800-50366.

Geplaatst door: Patrick

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter