Gepersonaliseerd inprinten van ansichtkaarten en wenskaarten

Misschien verstuurt u wel eens ansichtkaarten en wenskaarten voor een mailing of uitnodiging. Wij kunnen ansichtkaarten en wenskaarten voor u gepersonaliseerd inprinten. Mogelijk wilde u uw kaarten al wel persoonlijker maken, maar wist u nog niet hoe. Na het drukken kunt u ansichtkaarten laten inprinten. Uw ansichtkaarten of wenskaarten worden dan voorzien van naw gegevens (naam, adres en woonplaats) en eventueel een aanhef. Ansichtkaarten en wenskaarten worden zo veel persoonlijker voor het versturen, dan wanneer deze alleen zijn voorzien van een adres.

Hoe gaat gepersonaliseerd inprinten in zijn werk?Gepersonaliseerd inprinten bij VirtualPrinter

Inprinten van ansichtkaarten en wenskaarten gebeurd altijd digitaal. De reden hiervoor is dat elke kaart een andere naam en adres krijgt. Met offset drukken zou het niet mogelijk zijn om elke kaart van een andere naam en adres te voorzien. Voor de kwaliteit van de kaart heeft dit geen nadelig effect ook zult u geen verschil in kleuren zien na het inprinten. Zodra uw ansichtkaarten of wenskaarten gedrukt zijn dan worden de naw gegevens digitaal ingeprint. U dient hiervoor wel ruimte te laten in uw ontwerp.

Om uw ansichtkaarten of wenskaarten digitaal in te kunnen printen moet u in uw ontwerp een ruimte vrijhouden waar uw naw gegevens kunnen worden geprint. Het adressenbestand met uw adressen stuurt u met uw drukbestand mee. Indien u dat wenst bieden wij uw ansichtkaarten aan bij de postbezorger. Uw kaarten worden dan gelijk naar uw klanten gestuurd.

Inprinten geschikt voor meerdere drukwerk producten


Gepersonaliseerd inprinten kunnen wij toepassen voor meerdere producten. Ook voor folders, brochures, flyers kunnen adressen digitaal worden ingeprint.

 

 

 

Geplaatst door: Vincent

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter