Het juiste lettertype kiezen voor uw ontwerp

U bent klaar met het maken van uw ontwerp. Van het ontwerp wat u heeft gemaakt wilt u flyers, affiches, visitekaartjes of wenskaarten laten drukken. Maar heeft u wel het juiste lettertype gebruikt voor uw ontwerp? Het kiezen van het juiste letttertype is erg belangrijk, het is namelijk bepalend voor de juiste look en feel van uw ontwerp en uiteindelijke drukwerk. Het kiezen van het juiste lettertype kan best lastig zijn. In het onderstaande schema ziet u hoe u tot het juiste lettertype kunt komen.

Door de vragen te beantwoorden komt u bij een bepaald lettertype uit. Mocht u nog twijfelen over het juiste lettertype test dan de verschillende lettertypen in uw ontwerp en vraag mensen in uw omgeving wat zij er van vinden.

Door het juist toepassen van het schema, testen en mensen uit uw omgeving vragen komt u uiteindelijk tot het beste lettertype voor uw ontwerp. Het lettertype wat u nu kiest draagt bij aan de look en feel van uw ontwerp en de uiteindelijke kwaliteit van uw drukwerk. Om het schema te gebruiken klikt u op het schema. U ziet het schema nu in grootformaat verschijnen en u kunt de vragen beantwoorden om zo bij het juiste lettertype uit te kiezen. Heeft u zelf andere tips of ervaringen om tot een juist lettertype te komen? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen onderaan dit artikel.

Schema voor het kiezen van het juiste lettertype voor uw drukwerk

 

Geplaatst door: Vincent

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter