Hoe drukken wij Postkaarten?

U vraagt zich vast wel eens af wat er allemaal gebeurd nadat u een order heeft geplaatst voor postkaarten en hoe het kan dat wij die zo snel kunnen leveren. Wij geven u graag een kijkje in onze keuken om u uit te leggen hoe wij dat doen.

Het proces van order tot postkaart

Stap 1: U plaatst een bestelling voor postkaarten en levert een digitaal drukbestand aan.

Certified PDFStap 2: Wij gaan uw drukbestand onderwerpen aan een strenge technische controle. Hierbij wordt gekeken naar de juiste resolutie, kleurinstellingen CMYK en afmeting inclusief 2mm aflopend rondom voor het snijden. Als uw drukbestand goed is maken wij hier een certified pdf van die wij u ter kennisgeving als digitale drukproef mailen.

Stap 3: Wij gaan uw digitale drukbestand indelen op drukvellen. Zoals u weet werken wij met combinatie orders waardoor u profiteert van goedkoop drukwerk. Tijdens dit proces plaatsen wij meerdere postkaart ontwerpen op een groot drukvel. Op zo'n drukvel staan wel tientallen postkaart ontwerpen.

Stap 4: Nadat de drukvellen zijn ingedeeld gaan deze naar de drukkerij. De verschillende postkaarten worden nu gedrukt op de grote drukvellen. In veel gevallen gaat het bij postkaarten om grotere oplages aan postkaarten en worden deze offset gedrukt.

Stap 5: Zodra de drukvellen gedrukt zijn worden deze in veel gevallen voorzien van UV-lak om de postkaarten een glossy uitstraling te geven. De drukvellen moeten nu drogen voordat deze kunnen worden gesneden.

Stap 6: Als de drukvellen droog zijn worden deze gesneden. Tijdens dit proces worden alle postkaart ontwerpen gesneden zodat alle postkaarten losse postkaarten worden. Na het snijden zijn de postkaarten klaar om verstuurd te worden. In sommige gevallen ondergaan de postkaarten nog een afwerking voor bijvoorbeeld rillen of perforeren.

Stap 7: De losse postkaarten worden nu in dozen gedaan om te worden verzonden naar u als klant. De postkaarten worden per pakketdienst aan u verstuurd.

Postkaart Staden Belgie

Al deze stappen zoals hierboven beschreven doen wij in maximaal 4 werkdagen. In veel gevallen kan het zelfs sneller. Doordat wij erg efficient werken en meerdere drukwerkorders combineren kunnen wij u snel voorzien van uw eigen ontworpen postkaarten tegen een scherpe prijs.

Geplaatst door: Vincent

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter