In the spotlight: Stickers

Een van onze drukwerkproducten die wij veelvuldig drukken zijn stickers. Wij drukken jaarlijks voor duizenden klanten stickers in verschillende soorten en maten. De meeste stickers worden gebruikt om een product te verduidelijken en zo extra aandacht te geven.

Stickers voorbeelden

Papiersoort voor stickers

Voor het drukken van stickers wordt een speciaal papiersoort gebruikt. Het papier is aan één zijde zelfklevend en aan de andere kant wordt het papier bedrukt. Een beschermlaag wordt als derde laag aangebracht die voor het gebruik van de sticker verwijderd wordt. Stickers drukken wij standaard op 80 grams zelfklevend papier. U kunt dan nog kiezen uit stickers met UV-lak of zonder UV-lak. De UV-lak zorgt voor extra glans op de stickers en maakt de stickers ook slijtvaster.

Stickers laten drukken in verschillende formaten

Stickers kunnen wij bij VirtualPrinter in verschillende formaten voor u drukken. Op de stickerpagina ziet u in het dropdown menu de verschillende formaten stickers waar u uit kunt kiezen. Staat het gewenste formaat sticker er niet tussen? Geen probleem. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken een prijs voor u voor he gewenste formaat en aantal stickers.

Heeft u vragen of tips over het laten drukken van stickers? Stel uw vraag via het formulier hieronder en wij zullen uw vraag beantwoorden.

 

Geplaatst door: Vincent

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter