Betrouwbaar drukwerk - Virtual Printer

Virtual Printer levert altijd betrouwbaar drukwerk. Onze betrouwbaarheid komt zowel tot uitdrukking in de prijs en kwaliteit van ons drukwerk, als in de leverdatum.

De prijzen die u op onze website ziet staan, zijn ook altijd de prijzen die u als klant betaalt. Er zijn dus geen verborgen kosten.
De leverdatum die op uw bestelbon staat, is de daadwerkelijke datum dat wij uw drukwerk leveren. Hiervoor is het uiteraard belangrijk dat u op tijd een goed digitaal bestand aanlevert. We drukken altijd 100% de in uw bestand gebruikte CMYK-waarden. Het resultaat zal dan ook aan uw verwachtingen voldoen. We checken alle aangeleverde bestanden op dertig veelvoorkomende problemen. Wanneer we iets tegenkomen, waarvan we denken dat het niet klopt, dan nemen we altijd contact met u op.

Gratis herdruk

Bent u, ondanks onze goede zorgen, niet tevreden met het door ons geleverde drukwerk, dan heeft u recht op een gratis herdruk. Bovendien horen we graag van u waarom u niet tevreden bent, zodat we er alles aan kunnen doen om onze producten en dienstverlening nog betrouwbaarder te maken.

Terug naar de veel gestelde vragen

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer

Klantenwaardering

Anoniem

Over het algemeen heel tevreden. Eén punt van kritiek er is te weinig tijd om te reageren op het ontwerp van Virtual Printer ik had graag een...
     

Renviden

Prima ervaringen met Virtual Printer. Doen wat ze beloven en snel ook.
     

Naar alle 823 reviews


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter