Wat is een certified pdf (cPDF)?

In plaats van een proefdruk, sturen we u een certified PDF (cPDF), die u kunt controleren voordat we deze daadwerkelijk gaan drukken. Daarbij geldt dat als het uiteindelijke resultaat van het drukwerk afwijkt van de door ons gestuurde cPDF, u een gratis herdruk krijgt.

Hoe wordt een certified PDF gemaakt?

Als u uw document in een andere vorm dan PDF aanlevert (bijvoorbeeld als InDesign, Photoshop of Illustrator bestand), dan maken wij eerst een PDF van uw document. U kunt van uw document ook zelf een PDF bestand maken, met behulp van de templates en PDF instellingen voor InDesign en Acrobat Distiller die u vindt onder onze aanleverspecificaties.

De PDF bestanden die wij van InDesign, Photoshop of Illustrator bestanden hebben gemaakt, of het PDF bestand dat u ons heeft aangeleverd, laten we vervolgens door het programma Enfocus PitStop controleren op een groot aantal punten die in het drukproces tot problemen kunnen leiden. Nadat het bestand door PitStop is goedgekeurd, is het bestand een certified PDF en sturen wij het naar u op als digitale proefdruk.

Terug naar de veel gestelde vragen

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter