Lenticulair drukwerk

Zoekt u speciaal drukwerk met een zeer uniek effect? Laat dan lenticulair drukwerk drukken bij VirtualPrinter. Lenticulair drukwerk is drukwerk met speciale lenzen op het drukwerk zogenaamde ribbeltjes. Het lijkt hierdoor of de afbeelding op uw drukwerk beweegt bij het bewegen van het drukwerk. Drukkerij Mouthaan het moederbedrijf van Virtual Printer is gespecialiseerd in het bedrukken van kunststoffen en verpakkingen. Door deze samenwerking kunnen wij lenticulair drukwerk aanbieden. Door het bijzondere effect wat lenticulair drukken met zich mee brengt en de hoge kwaliteit die wij leveren hebben wij inmiddels voor veel klanten lenticulair drukwerk mogen drukken.

Lenticulair drukken, drukwerk met een 3D effect

Het lenticulair effect drukken wij aan de voorkant van uw kaart. De achterkant wordt full colour bedrukt. Lenticulair drukken doen wij voor visitekaartjes en ansichtkaarten. Voor het lenticulair drukken levert u meerdere foto's aan bij uw ontwerp. Wij hebben een speciale pagina met specificaties voor het aanleveren van lenticulair drukwerk.

Voor speciale wensen voor uw lenticulair drukwerk vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Onze helpdesk helpt u met persoonlijke aandacht verder.

Lenticulair drukwerk VirtualPrinter

Bestelproces VirtualPrinter


Lenticulair drukwerk bestellen
 

Prijzen en Levertijden lenticulair drukwerk

Lenticulair drukwerk is een product waar u de prijzen van kunt aanvragen via: Offerte@virtualprinter.nl. Omdat het een product op maat is waarbij iedere klant zijn eigen voorkeuren heeft hebben we op deze pagina geen standaard aanbod in aantallen en prijzen staan.

De levertijd van Lenticulair drukwerk is in overleg met VirtualPrinter.

 

Alle prijzen voor het drukken van lenticulair drukwerk zijn inclusief gratis aflevering op één adres binnen de Benelux met GLS standard parcel service en gratis bestandscontrole.

Bestand aanleveren
Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestand voor het lenticulair drukken aan te leveren. Bijvoorbeeld InDesign en andere bestanden met de juiste formaten vindt u op onze template pagina.

 

Gekleurde enveloppen bestellen bij uw lenticulair drukwerk

MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter