Niet 100% tevreden?

Oktober 2011

Heeft u opmerkingen over de kwaliteit of service van VirtualPrinter? 
Wij doen ons uiterste best om drukwerk voor u te maken dat perfect is gedrukt, gesneden, verpakt en bovendien nog snel en gratis geleverd. Wij gaan er vanuit dat, mede door onze strenge kwaliteitscontrole, u 100% tevreden bent met het geleverde drukwerk. 

Is er in het proces toch iets mis gegaan, laat ons dit meteen weten, dan kunnen wij dit probleem zo spoedig mogelijk voor u oplossen. Heeft u andere opmerkingen of ideeën m.b.t. onze service, website of producten dan horen wij dit graag van u.

Wat moet u doen?
U kunt ons klachtenformulier downloaden en deze ingevuld uitprinten en voorzien van 3 modellen van het betreffende drukwerk op te sturen naar: 

VirtualPrinter.be
t.a.v. klantenservice
Postbus 231
3352 AR  Papendrecht
Nederland

Wij nemen, na ontvangst van het klachtenformulier (incl. 3 modellen), binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u op en samen met u een passende oplossing te bespreken.  

Bij een eventuele herdruk geldt dat deze plaatsvindt in de eerstvolgende drukronde van het betreffende product met de daarbij behorende levertijd.

Snel overleggen?
Wij snappen dat het zeer vervelend voor u is als uw drukwerk niet precies zo is als u het had verwacht dat het zou zijn en wij willen graag snel samen zoeken naar een oplossing. Bel ons daarom bij het constateren van een probleem meteen op. 
U kunt ons op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur telefonisch bereiken op 0800-50366 (gratis) of +31 (0)78-615.00.90 (lokaal tarief)

Zie voor meer informatie artikel 5 van onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

 
MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter