Eigen drukkerij
VirtualPrinter is op 1 januari 2010 een onderdeel geworden van één van de allerbeste kwaliteitsdrukkers van Nederland, namelijk Mouthaan Grafisch Bedrijf. De gehele productie van onze producten gebeurt in huis en medewerkers van VirtualPrinter kunnen van achter hun bureau het drukwerk op de drukpers zien liggen en de afwerking van het drukwerk volgen.

Kwaliteit en ISO
Doordat VirtualPrinter nu een onderdeel van Mouthaan Grafisch Bedrijf is, staat de kwaliteit van onze producten nu op eenzame hoogte en voldoen aan alle ISO normen, zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 12647 en energie steekt in maatschappelijk verantwoord ondernemen en is net als VirtualPrinter natuurlijk FSC® gecertificeerd. Wij kunnen nu ook een aantal producten leveren die wij voorheen niet in ons assortiment hadden, zoals enveloppen en Animatic cards.

Ook voor niet standaard drukwerk
Doordat wij een onderdeel zijn geworden van een van de grootste drukkerijen van Nederland kunnen wij nu elke grafische product scherp offreren én voor u produceren.Dus ook voor boeken, tijdschriften, verpakkingsdrukwerk, catalogi, brochures, jaarverslagen, kunststof plantenstekers, cartografisch drukwerk, lenticulair drukwerk, kalenders, agenda’s en alle andere denkbare grafische producten kunt u nu bij VirtualPrinter.nl terecht en wij zullen u verder helpen.
 
de drukkerij  6 kleurenpers met UV-lak  Kwaliteitscontrole  ingang drukkerij Mouthaan Papendrecht

ISO 14001   ISO 9001   ISO 12647   Groenbalans  FSC certificaat   KVGODe geschiedenis:

Sinds 1995
Promo Print de voorloper van VirtualPrinter werd in 1995 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Rotterdam. In 1995 was het aantal feesten (vooral gabberfeesten) dat georganiseerd werd gigantisch en al die feesten hadden posters en flyers nodig. Wij verzamelde maandelijks en later wekelijks een groot aantal van die verschillende flyer drukopdrachten en zetten die bij elkaar op A3 drukvellen en later A2 drukvellen. Hierdoor deelden onze klanten samen de opstartkosten en betaalde dus veel minder dan als ze zelf hun order zouden onderbrengen bij een willekeurige andere drukkerij.
 
Ongeveer een jaar later kwam er ook interesse van galeries om drukwerk te laten maken en die hadden buiten flyers ook behoefte aan ansichtkaarten en folders waardoor we die producten ook aan ons assortiment toevoegde.

De eerste online drukker
Dit was natuurlijk allemaal nog in de tijd voor het internet, onze klanten bestelde hun drukwerk per fax en stuurde hun ontwerp met de post op floppy’s, Zip’s en later, gelukkig, per CDR. Onze klanten maakte hun ontwerpen in Quark Xpress, Illustrator 5.5 en Photoshop 3.0.
Toen in 1997 steeds meer bedrijven toegang kregen tot het internet werd de bedrijfsnaam van Promo Print veranderd in VirtualPrinter en waren wij als een van de eerste drukkers van Nederland via het internet 24/7 bereikbaar. Onze klanten konden elk moment van de dag online alle onze producten en prijzen bekijken en zelfs d.m.v. onze website bestellen en hun ontwerp aanleveren. Nu allemaal heel gewoon, in 1997 heel bijzonder. 
 
Klantenservice is kwaliteit
VirtualPrinter was ook de eerste online drukker in Nederland met een on-Nederlands goede klantenservice en een gratis 0800 nummer (0800 -87.87.87.8) Iets later besloten we om alle ingezonden digitale ontwerpen van onze klanten gratis na te gaan kijken en kregen onze klanten standaard een Certified PDF van hun digitale ontwerpen ter controle terug gemaild. 

Ook was VirtualPrinter de eerste online drukker waar alle prijzen op de website inclusief alle bijkomende kosten én gratis verzending naar één adres in de hele Benelux werden vermeld. 
 
Al deze unieke kenmerken van VirtualPrinter zijn na 15 jaar, vandaag de dag nog steeds dé kernwaardes van VirtualPrinter en de reden van ons jarenlange succes binnen een zeer compitatieve markt.
 
MouthaanKBC CBC Dexia ING Homepay Mister CashMastercard VISA Ogone Acceptance Mark

Daarom VirtualPrinter

Gratis HelpdeskGratis bestandscontrole
+ cPDF digitale drukproef
Gratis bezorgingGeen bijkomende kosten
Voor uw hele order
Gratis bezorgingGratis bezorging
In de hele Benelux
Hoogste kwaliteitPersoonlijke service
Wij helpen u altijd verder
Gegarandeerde leveringTijdige levering
Op tijd elke keer


Volg ons voor de
laatste updates
en aanbiedingen:
FacebookTwitter